Web design

In het kort:

Web design, met name voor kleine bedrijven (de K in MKB), ZZP-ers, muzikanten, kunstenaars, schrijvers, etc.. Rechttoe-rechtaan, no-nonsense en meedenkende benadering. Maatwerk. Betaalbaar. Persoonlijke aanpak.

Hieronder kunt u in detail lezen over hoe wat waar.

Algemene informatie

Als professional kunt u anno 2019 eigenlijk nauwelijks nog zonder een website. Het is uw visitekaartje, etalage, podium, portfolio. Het is vaak de eerste indruk die u bij uw publiek maakt, zeker nu vrijwel iedereen een smartphone of tablet bezit. Zonde om dat te laten lopen.

In combinatie met social media, de klassieke communicatiemiddelen en uw netwerk is een website een essentieel onderdeel in uw communicatie met de “buitenwereld”. Ga maar na, hoe vaak zoekt u zelf niet snel even op internet naar een bedrijf, product, of informatie?

Een goede website levert altijd iets op. Omzet, bekendheid, waardering, klantinformatie, etc. Hang er een webshop aan en het betekent directe opbrengsten.

Uw website moet de uitstraling krijgen die bij u past. De bezoeker van een website moet in één oogopslag kunnen zien wat de website (en dus u) te bieden heeft. Dat vraagt om duidelijkheid, een herkenbare huisstijl, actuele afbeeldingen, leesbare teksten en zo min mogelijk overbodige poespas.

Daar kan ik bij helpen. Een vraag als “Wat is mogelijk?” wordt door mij steevast beantwoord met “Wat is uw einddoel?”. In de praktijk betekent het dat we samen een gewenst eindresultaat omschrijven, en dat ik zorg dat we dat resultaat bereiken. Met eenvoud en gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunten.

Naast de website kan ik ook zorgen voor de opzet en inrichting van social media. Of de aanmaak van een maillist/nieuwsbrief. Indien gewenst kan ik als webmaster gaan fungeren en/of (een deel van) het beheer op me nemen.

Samen kunnen we een strategie uitstippelen, een plan maken, of simpelweg afspreken hoe we dat verder aanpakken.

Wat krijgt u?

U krijgt een website in uw huisstijl, die volgens uw wensen en eisen is gebouwd, die actueel en up-to-date is en gehouden kan worden, zowel door u als door mij. Uw website werkt goed op zowel de computer, smartphone en tablet.

Ik werk bij voorkeur met WordPress als basis, maar andere CMS-platforms en HTML structuren behoren ook tot de mogelijkheden.

Waar nodig kan ik een beroep doen op professionals in allerlei disciplines. Voor de meeste “problemen” is een oplossing te bedenken. En anders gaan we op zoek naar de oplossing.

Hoe werkt het?

Standaard moet een website antwoord geven op de vragen Wie?, Wat?, Waar?, Hoe?, en Waarom? En als het even kan wat “het” kost. De teksten en afbeeldingen zullen erop gericht zijn om antwoorden op die vragen te geven.

Ik ben een groot voorstander van zo min mogelijk toeters en bellen. Leesbaar, rustig en overzichtelijk. Ik vind een persoonlijke touch belangrijk. We moeten laten zien wat u uniek maakt. Dus eigen foto-materiaal, een persoonlijke tekst en vertrouwd gevoel.

Het is belangrijk om origineel te zijn. Maar laten we het wiel niet opnieuw uitvinden. Of in ieder geval niet te vaak.

Wat kost het?

Het ligt er aan wat we gaan doen. Ik heb een paar pakketten samengesteld. Maar in de praktijk is web design vaak maatwerk. Voor ik echt aan de slag ga maak ik een prijsopgave. Zodat we beiden weten waar we aan toe zijn. Helder, transparant en meedenkend.

Web Design

 • Web Design Basis
  5 pagina’s (Wat?, Hoe?, Wie?, Waarom? en Waar?)
  Blogroll (nieuwsberichten)
  Contactformulier
  Standaard-layout, met aan te passen tekst- en achtergrondkleur, eigen logo in kop, aangepaste voettekst.
  CMS met beperkte authorisatie
  € 600,-
 • Web Design Standaard
  Max.15 pagina’s (Wat?, Hoe?, Wie?, Waarom? en Waar? plus subpagina’s)
  Blogroll (nieuwsberichten)
  Contactformulier
  Standaard-layout als basis, met aan te passen kleuren, eigen logo in kop, aangepaste voettekst, achtergrond en andere aanpasbare elementen.
  CMS met beperkte authorisatie
  Koppeling met social media
  SEO (zoekmachine optimalisatie – NB Verwacht daar niet teveel van; Google schijnt maar 40% van het internet in kaart te brengen en de gebruikte logaritmes zijn vrij ondoorgrondelijk.)
  € 1.200,-
 • Web Design Op Maat
  Alles in overleg
  Blogroll (nieuwsberichten)
  Contactformulier
  Web Design op maat
  CMS
  Koppeling met social media
  SEO (zoekmachine optimalisatie – NB Verwacht daar niet teveel van; Google schijnt maar 40% van het internet in kaart te brengen en de gebruikte logaritmes zijn vrij ondoorgrondelijk.)
  Webwinkel
  Op aanvraag

Teksten en beeldmateriaal (incl.logo’s) worden door de klant aangeleverd. Let op de eigendomsrechten.

Ik wil en kan teksten schrijven/redigeren, de fotografie verzorgen (zelf of via mijn contacten) en logo’s e.d. ontwerpen.

Andere werkzaamheden op uurbasis of op contractbasis.

Web hosting

Domeinregistratie

Hoewel ik web hosting en domeinregistratie kan (en voor bestaande klanten zal blijven) verzorgen, heb ik besloten deze service niet actief aan te bieden. In plaats daarvan zal ik in overleg met de klant een passende hosting en registratie partij zoeken. Ik werk samen met enkele hosting partners, die ik stuk voor stuk kan aanbevelen.

Alle prijzen zijn excl.21% BTW

Alle prijzen zijn incl.administratiekosten
Betalingen via IBAN of Paypal