Nieuwe layout keneally.com

In 2013 ging de eerste WordPress versie van keneally.com live. Een grote stap, zowel voor Exowax Recordings (opdrachtgever), als voor mijzelf. De originele site dateerde van 1994, en hoewel er in al die jaren volop aan de site gewerkt was, werd het tijd om over te stappen van HTML naar PHP/CSS/etc. Dat betekende een volledige migratie van content, plus grote aantallen nieuwe teksten, aanvullende informatie en nieuwe benaderingen van de invulling van bepaalde pagina’s.

Die WordPress site bouwde ik zonder echt rekening te houden met handhelds (tablets, smartphones, etc). Simpelweg omdat dat (in mijn beleving) in 2013 nog niet zo’n vlucht had genomen. Ja, zo kort geleden is dat…

In 2014 heb ik de site alsnog volledig responsive gemaakt. Net op tijd, want in datzelfde jaar had ineens iedereen een of meerdere handhelds, en veranderde het gebruik en de benadering van websites ingrijpend.

Hoe dan ook, het werd zo zoetjes aan tijd om de site weer eens op de schop te nemen. En gisteren is de nieuwe versie “live” gegaan. En ja, de site heeft veel gemeen met deze site, en enkele andere sites die ik recentelijk heb opgeleverd. Ik vind het een fijn design om in te werken.

Dus… keneally.com

keneally.com