Stoffers Internetbedrijven

Gisteren ontving ik het bericht dat de activiteiten van mijn klant Stoffers Internetbedrijven (stoffersinternetbedrijven.be – niet langer actief) beëindigd zijn.

Het betreft de volgende webshops:

  • Hekwerkonline.be
  • Profielenshop.be
  • Plintenshop.be
  • Traprenovatiewinkel.be
  • Trapleuningenshop.be
  • Stoffersdecorshop.be
  • Metaalshop.be

Wellicht bent u hier terechtgekomen omdat u op zoek bent naar een van de webshops of omdat u contact zoekt met Stoffers Internetbedrijven. Ik kan u niet helpen.

Studio Tal verzorgde het onderhoud van de webshops voor Stoffers Internetbedrijven. Ik had geen rol, functie of verantwoordelijkheid bij Stoffers Internetbedrijven. Ook beschik ik niet over informatie met betrekking tot de transacties en de logistiek van de webshops en de e-commerce activiteiten van Stoffers Internetbedrijven.

Ik verzoek u dringend om over kwesties aangaande Stoffers Internetbedrijven GEEN contact met mij te zoeken.

Vanzelfsprekend kunt u mij wel benaderen als u op zoek bent naar een beheerder voor uw webshops. Met zowel de kennis als ervaring die ik heb opgedaan, kan ik u helpen uw e-commerce activiteiten naar een hoger plan te tillen. In mijn portfolio vindt u alvast informatie over de mogelijkheden.

A.Adriaanse