Divi

Met de toevoeging van Divi Builder aan onze toolbox kunnen we nu nog veelzijdigere WordPress websites bouwen, volledig responsive, en eenvoudig in gebruik voor zowel klant als eindgebruikers. Ik ben momenteel een eerste website met Divi aan het bouwen, en ik houd u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Update 03/2017:
Ik heb Divi inmiddels voor een paar projecten gebruikt. Zeker, tal van mogelijkheden, maar dat “eenvoudig in gebruik” valt wat tegen. Voor klanten die niet dagelijks in WordPress omgevingen bezig zijn, is het aanpoten. Voorlopig bekijk ik per project of ik van Divi gebruik ga maken, of van een andere toepassing.

Update 11/2017:
Uiteindelijk bar weinig gebruik gemaakt van Divi. Trouwens ook niet van de andere onderdelen van de bundel. Ik heb het jaarabonnement dus niet verlengd.