November

Terwijl ik mijn klanten met enige regelmaat op het hart druk om op gezette tijden “nieuws” op de site te zetten, lukt het mijzelf maar niet om dat voor deze site bij te houden. En het is al weer november. Bij deze dus.

Ik ben momenteel vooral bezig met een aantal doorlopende projecten. Zo zijn met name Hekwerkonline.be, Trapleuningenshop.be en Profielenshop.be in de laatste maanden zowel inhoudelijk als uiterlijk flink aangepakt. Daarnaast lever ik momenteel in een adviserende rol een bijdrage aan de nieuwe site van een makelaar, waarvoor ik tevens de logo’s en huisstijl heb ontworpen. Verder heb ik enkele kleinere projecten afgewerkt en ben ik het een en ander aan het voorbereiden.

Met het oog op de toekomst wil ik me de komende maanden gaan bezighouden met educatie, zowel op het gebied van web design als ontwikkeling. En wat er verder op mijn pad komt.