En ineens is het april

Zoals de bakker vaak oud brood eet, de garagist geregeld met een oud barrel rondrijdt, en de accountant meer dan eens zijn eigen administratie niet op orde heeft, zo schiet het updaten van mijn website er soms weleens bij in.

Het laatste bericht op de site dateert van februari. De laatste echte update van nog langer geleden. Wat is er zoal gebeurd?

Een groot project waar we vorige zomer aan begonnen zijn is in februari opgeleverd. Voor Tandtechniek van Beijsterveldt in Rijen heb ik een nieuwe website (ttlvanbeijsterveldt.nl) voorbereid, gebouwd en ingericht, en een bestaande website (solidbite.nl) aangepast en geüpdate.

Tandtechniek van Beijsterveldt

Voor VHP Echtscheidingsbemiddeling, een activiteit van Van Hooft & Postema Holding BV, maakte ik in 2013 een website. In de loop van 2014 zijn we in gesprek geraakt over een redesign van de andere websites van de organisatie. Deze sites (vanhooftenpostema.nl en knopsassurantien.nl) zijn in april opgeleverd. De bouw en technische zaken zijn verzorgd door DenK Internet Solutions. Mijn rol was regie, ontwerp, tekstschrijven en advisering. Het resultaat is naar tevredenheid van alle betrokken partijen, zoals ook blijkt uit dit artikel op de site van DenK Internet Solutions.

Van Hooft & Postema

Knops Assurantiën

Mijn werk voor Van Hooft & Postema beperkt zich overigens niet tot de websites. Met name het tekstschrijven en -redigeren is meer en meer onderdeel van mijn werk aan het worden. Zo zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van een Serviceabonnement.

Update 31/01/2017: Laatste nieuws over Stoffers Internetbedrijven

Voor vaste klant Stoffers Internetbedrijven heb ik begin dit jaar een nieuwe webshop opgezet: trapleuningenshop.be. Mijn werkzaamheden voor deze klant laat zich niet in een paar zinnen vangen. Naast opzet en beheer van de webshops verzorg ik fotografie, ontwikkel merken en producten, adviseer over internetzaken, dien als klankbord op allerlei zakelijk gebied, en denk mee.

Trapleuningenshop.be

Naast deze grote projecten zijn er enkele kleinere projecten die de afgelopen maanden in gang zijn gezet of zijn opgeleverd. En er staan nieuwe projecten in de planning. Hierover binnenkort meer.

Ineens is het april. Ik weet niet hoe het voor u is, maar voor mij is het voorjaar de mooiste tijd van het jaar. De studiodeur gaat open, “vergaderen” op het terras, de zon die het humeur goed doet. Geniet ervan!

AA