Inrichting webshop

Een terloopse opmerking tijdens een kopje koffie heeft geleid tot de opdracht voor opzet en inrichting van een webshop voor een nieuwe activiteit van een Belgische klant. De klant heeft enkele andere webshops die in het ShopFactory e-commerce pakket draaien. Het is de bedoeling dat de nieuwe webshop aansluit bij de layout en opzet van die andere webshops.

De grootste uitdaging wordt het integreren van artikelgegevens vanuit spreadsheets. Het assortiment is breed qua specificaties en variaties en de prijzen veranderen met regelmaat. Met de importwizard van ShopFactory zou dat moeten kunnen. Hopelijk zonder al teveel extra handelingen.

Overigens kan Studio Tal als onderdeel van de hosting-pakketten zelf ook e-commerce oplossingen aanbieden. Op maat en met tal van mogelijkheden. Voor kleine en grote webshops. GeĂ¯nteresseerd? Neem contact met me op.