Artiest/Band

Ben je singer/songwriter? Heb je een eigen band? Ben je manager/zakelijk begeleider van een artiest of band? Amateur, professional, ergens halverwege?

Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat je tegenwoordig niet meer zonder een goede, actuele website en social media kunt. Je website is je online visitekaartje. Ik kan een mooie website zonder al teveel poespas voor je maken. Hoeft niet veel te kosten.

En ik kan je ook helpen je eigen muziek bij de digitale aanbieders als Spotify, Itunes, Amazon, Deezer, Pandora, Bandcamp, Soundcloud, etc te plaatsen. Of in de vorm van een single of cd in fysieke vorm te laten maken. Misschien zelfs vinyl.

Ik heb zo’n 25 jaar ervaring in de muziekwereld, zowel voor als achter de schermen. Daarnaast heb ik door de jaren heen mijn oren en ogen open gehouden, en heb zodoende een helder beeld van de wijze waarop je als “kleine” naam de mogelijkheden van nu maximaal kunt benutten. Je zult je muziek uiteindelijk zelf aan de man moeten brengen, maar ik kan je er zeker bij helpen. En het maakt niet uit of je in Groningen, Willemstad Curacao of Zuid Australië woont. Anno 2013 zijn zaken als afstand en andere tijdzones niet langer een probleem; dankzij het internet kunnen we met mekaar praten alsof we in dezelfde ruimte zitten.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.

 

Doosje cds