Nieuwe website De Testpiloten

De Testpiloten is een project van Edwin van Mook en Antal Adriaanse (ofwel, van mij).

In 2011 verscheen het album “Morgen”. Na een ruime pauze wordt nu de release van een nieuwe EP voorbereid. De opnames van de vier liedjes zijn voltooid, het mixen is in een eindfase, en het artwork wordt ontwikkeld.

Hoog tijd om de website -een simpele HTML-pagina met een bio, een foto, en links naar de online streamers en shops- te vervangen door een nieuwe, moderne site. En die is sinds dit weekend live.

www.detestpiloten.nl

Website De Testpiloten
frontpage

Lees verder

Webmaster diensten

Hebt u een website of webshop, maar ontbreekt het u aan tijd, kennis of mankracht om deze actueel te houden? Besteed het beheer en onderhoud uit.

Bij uitbesteding snijdt het mes aan twee kanten; uw online aanwezigheid blijft actueel en toont uw professionaliteit, en u kunt zich toch volledig richten op het runnen van uw bedrijf.

In dit artikel leest u wat de voordelen zijn als mij inhuurt als externe website of e-commerce beheerder, wat er zoal mogelijk is, en wat mijn meerwaarde voor uw bedrijf kan zijn.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, om uw specifieke wensen door te nemen, of om eens vrijblijvend over uw website of webshop van gedachten te wisselen.

Antal

Stoffers Internetbedrijven

Gisteren ontving ik het bericht dat de activiteiten van mijn klant Stoffers Internetbedrijven (stoffersinternetbedrijven.be – niet langer actief) beëindigd zijn.

Het betreft de volgende webshops:

  • Hekwerkonline.be
  • Profielenshop.be
  • Plintenshop.be
  • Traprenovatiewinkel.be
  • Trapleuningenshop.be
  • Stoffersdecorshop.be
  • Metaalshop.be

Wellicht bent u hier terechtgekomen omdat u op zoek bent naar een van de webshops of omdat u contact zoekt met Stoffers Internetbedrijven. Ik kan u niet helpen.

Studio Tal verzorgde het onderhoud van de webshops voor Stoffers Internetbedrijven. Ik had geen rol, functie of verantwoordelijkheid bij Stoffers Internetbedrijven. Ook beschik ik niet over informatie met betrekking tot de transacties en de logistiek van de webshops en de e-commerce activiteiten van Stoffers Internetbedrijven.

Ik verzoek u dringend om over kwesties aangaande Stoffers Internetbedrijven GEEN contact met mij te zoeken.

Vanzelfsprekend kunt u mij wel benaderen als u op zoek bent naar een beheerder voor uw webshops. Met zowel de kennis als ervaring die ik heb opgedaan, kan ik u helpen uw e-commerce activiteiten naar een hoger plan te tillen. In mijn portfolio vindt u alvast informatie over de mogelijkheden.

A.Adriaanse

Nieuwe layout

Regel: Ga niet live met een nieuwe layout tot deze helemaal klaar is.

Maar ja, toch maar gedaan. Geloof me, de praktische redenen wonnen het van de mezelf opgelegde regels. Naast wat afbeeldingen en layout aanpassingen staan er ook inhoudstechnische wijzigingen in de planning. Binnenkort dus meer.

Voorlopig echter draait de site naar behoren, is de informatie zichtbaar, en kunnen we weer vooruit.

Welkom op de vernieuwde site van Studio Tal.

Phishing mail van “Bandenconcurrent.nl”

Nadat een paar dagen terug de Fraudehelpdesk al waarschuwde voor lege nepmails van Bandenconcurrent met een eng zipje, wordt nu deze mail (opnieuw met eng zipje) verstuurd:

Phishing mail Bandenconcurrent.nl

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: pas altijd op met het openen van bijlages. Een zip bestand is in principe altijd foute boel. Google eerst even, check desnoods met de afzender (maar klik niet op links in de mail), of raadpleeg de site van de Fraudehelpdesk.

En klik NOOIT zomaar op links in e-mails of websites. En zeker niet op .zip, .exe, .doc of .pdf extensies. Ook al lijkt het vertrouwd. Alles is verdacht tot het tegendeel is bewezen.

Het advies van de Fraudehelpdesk:

Gooi de mail gelijk weg. Er staat geen factuur open, dat is slechts een smoes van oplichters.

Stel dat het toch al misgegaan is (mogelijk de reden dat u al googlend op mijn site bent gekomen), is dit het (wat povere) advies van de Fraudehelpdesk.

En anders dit vrij nieuwe initiatief:

Europol, Kaspersky Lab, Intel Security en de Nederlandse Nationale politie hebben hun krachten gebundeld en hebben een initiatief geintroduceerd onder de naam No More Ransom.

Meer info: The No More Ransom Project nomoreransom.org (Engelstalig)

The No More Ransom Project

Delen mag, zegt het voort.

Antal Adriaanse
Studio Tal